ENGLISH VERSION BELOW

Som vi meldte ud tidligere, sender vi et hold á 10 personer afsted til Australien. Vi har læst alle ansøgningerne igennem og truffet en svær beslutning. Vi har nu sammensat et stærk team valgt ud fra erfaring og uddannelse, og disse personer er blevet kontaktet direkte.

Vi kan ikke takke nok gange for den store interesse og alle de mange tilmeldinger. Vi håber på, at vi senere kan sende flere hold afsted – så følg med her på siden.

De bedste hilsner,
Firefighter Assistance Denmark 🔥

———————————————————-
As we announced earlier, we are sending a team of 10 people to Australia. We have gone through all the applications and made a difficult decision. We have now put together a strong team based on experience and training, and these people have been contacted directly.

We cannot thank all of you enough for the great interest and all the many enrollments. We hope that later we can send more teams – so stay tuned.

Best regards,
Firefighter Assistance Denmark